White Wash winkelkasten

White wash kasten zijn een geweldige manier om wat helderheid en levendigheid in uw keuken te brengen. Ze zijn ook een geweldige manier om veel opslagruimte en nuttige teller ruimte te krijgen zonder het opofferen van het uiterlijk van uw kasten. In de meeste keukens, zal het witwassen van uw kasten geven u frisse nieuwe contrast en een minimalistische look die er goed uitziet in bijna elk ontwerp regeling. Echter, als je een ouder huis of gedateerde keuken hebt, is het misschien niet de beste keuze voor jou. Waarom? Omdat als je eenmaal een white wash op je kasten hebt gedaan, ze niet meer terug zullen veranderen, ongeacht wat je er verder mee doet. Dat betekent dat als je van plan bent om deze kamer in de toekomst opnieuw in te richten, het waarschijnlijk niet het beste idee is. Maar wat is een white wash precies? En waarom zou je dit op je kasten willen doen? Lees verder om het uit te vinden…

Wat is een White Wash?

White wash kasten zijn geschilderd in een lichte, zuivere witte kleur. Dit maakt gebruik van dezelfde basis verf formule als de meeste andere kleuren verf, maar met een andere kleur pigmentatie. White wash verf is gemaakt om te kijken als een geschilderde afwerking, maar het is eigenlijk gemaakt om te kijken als een vers geschrobd oppervlak. Dit bootst het uiterlijk van een klassieke Italiaanse marmeren of granieten afwerking na, maar in een lichtere, meer neutrale kleur. White wash kasten kunnen worden toegepast op bijna elk houten (geen laminaat of kunststof) oppervlak. Dit omvat bijna alle kasten, van antiek tot roestvrij staal. White wash kasten zijn niet afwasbaar, dus je kunt ze niet vervagen met water en zeep zoals je een traditionele witte kleur zou doen. Ze zijn ook niet vlekbaar, zodat ze niet overeenkomen met andere cabinetry kleuren buiten hun lichte, neutrale wit. De witte was is groot voor keukens en badkamers die een donkerder kleurenschema hebben, maar u kunt een andere kleur voor een helderdere, modernere keuken willen proberen.

White Wash Kasten: Voordelen en Nadelen

White wash winkelkasten bieden vele voordelen, met inbegrip van een schoner uiterlijk dan gewoon opnieuw schilderen van uw kasten, en een lichte, neutrale kleur die goed zal kijken in bijna elke keuken ontwerp. Ook, als u ooit wilt uw kasten kleur te veranderen, kunt u dit doen door gewoon opnieuw te wassen hen. U kunt ze ook onderhouden door ze gewoon af te vegen met een vochtige doek en ze te wassen met water en zeep, indien nodig. White wash kasten kunnen ook worden gebruikt om een eenvoudige, maar gedurfde, stijl in een kamer met een meer neutrale kleurenpalet te creëren. Een andere bonus van deze kasten is dat ze meer opbergruimte bieden. Ze zijn zeer licht en gemakkelijk te verplaatsen in uw keuken. Een ander groot voordeel van white wash kasten is dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn. U kunt ze gemakkelijk schoonmaken met een vochtige doek en zeep, en u kunt ze opnieuw wassen, indien nodig. Een ander groot voordeel van white wash kasten is dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn. U kunt ze gemakkelijk schoonmaken met een vochtige doek en zeep, en u kunt ze opnieuw wassen, indien nodig. U kunt ook vinden zij een grote optie in een gastkeuken of een speelkamer van kinderen maken. Typisch, zijn zij een grote optie voor om het even welke keuken, aangezien zij goed zullen kijken geen kwestie wat u daarin zet. White wash kasten kunnen ook worden gebruikt in bijna elk ontwerp regeling, van traditioneel tot modern.

Tips voor het verven van kasten in een White Wash

-Houd de kasten droog voordat u een white wash aanbrengt. Als u vocht in uw kastruimten hebt, zal de wash troebel zijn, in plaats van een heldere afwerking. U kunt uw kasten droog houden door ze te bekleden met een plastic of papieren bakje, en dit af te dekken met een doek.

-Gebruik geurarme verven met weinig tot geen geur. Dit zal helpen om ongewenste geuren te voorkomen die door uw ruimte zweven.

-Test altijd eerst een klein gedeelte van uw kastdeuren om er zeker van te zijn dat de afwerking goed zal hechten.

Conclusie

White wash kasten zijn een geweldige optie voor huiseigenaren op zoek naar een meer moderne, maar nog steeds licht, afwerking voor hun keuken kasten. Ze zijn ook geweldig voor huiseigenaren met donkere, vintage kasten, omdat ze zal geven hen een frisse, schone alternatief. Echter, als je een ouder huis of gedateerde keuken, wilt u misschien om te kijken naar andere opties, zoals een grey wash of een donkere, meer klassieke witte kleur. In feite zijn er honderden combinaties van verfkleuren beschikbaar in de moderne verven van vandaag, die zijn er zeker van om elke keuken of badkamer design regeling past. Dus, of u nu op zoek bent om op te fleuren uw keuken met een white wash afwerking, of als u wilt een eenvoudige, maar moderne, afwerking voor uw kasten, vindt u een perfecte match beschikbaar in verf van vandaag.