Elektricien Delft

Elektriciens leggen bedrading aan voor nieuwe huizen en bedrijven

Er is een breed scala van gespecialiseerde elektrische beroepen en, in feite, een aantal grote brede op basis elektricien organisaties die verschillende niveaus van specialisatie hebben. Elektriciens die nieuwe huizen installeren, ruwe in elektrische bedrading voltooien, en hard bedrade elektrische systeemsystemen installeren zijn enkele van de elektriciens die experts zijn. Elektriciens onderhouden zowel zakelijke als industriële elektrische systemen. Elektriciens die commerciële energiesystemen installeren worden meestal energie-auditors genoemd, en energie-auditors zijn gespecialiseerd in het onderhouden, repareren, of upgraden van commerciële energiesystemen. Elektriciens die gespecialiseerd zijn in industriële energiesystemen hebben minder kans op een gespecialiseerde opleiding in nieuwe woningbouw, gas thermische systemen installatie, elektriciteit aan een bedrijf of ondergrondse gasleiding installatie. Elektriciens in onderhoud en reparatie van elektrische systemen binnen industriële faciliteiten zijn vaak gespecialiseerd in het aansluiten van apparatuur en systemen op circuits en subcircuits.

Kosten vs. rendement

Vergelijk de kosten van een goede klus met de kosten van een middelmatige klus. Als het werk goedkoper is, dan worden de kosten gecompenseerd door het slechte werk. De meeste elektriciens zullen je vertellen dat hun beste klanten klanten zijn die hen inhuren omdat de kwaliteit van de constructie beter was dan die van bijna iedereen. Als een aannemer u vertelt dat zijn beste 20 banen van minder dan 15 jaar oud komen, zou ik liever naar de levensduur van de baan kijken dan naar het dollarbedrag. Een glasvezel bedraad verwarmingssysteem kan twintig jaar meegaan met relatief weinig storingen. Terwijl een gas-thermisch bedraad verwarmingssysteem het na 40 jaar kan begeven met herhaalde storingen. Dus een verwarmingssysteem dat 40 jaar meegaat, kost 30 keer meer om te draaien dan een systeem van $100,00 met 5 jaar garantie. Maar bedenk dat 40 Redenen om uw verwarmingssysteem te repareren u uit eigen zak $1000,00 tot $1500,00 zou kosten, met een kostprijs van maximaal $5000,00. Natuurlijk zijn deze kosten berekend door de beperkende factoren van de kosten van de gemiddelde energie-audit en de kosten van een nieuw systeem voor energie-efficiëntie, en zou niet de vereenvoudigde installatie processen die 5 keer sneller dan een nieuw systeem voor energie-efficiëntie.

Meeteenheden om de bekwaamheid van een elektricien te meten

Uw elektricien moet in staat zijn om een aantal gebieden te evalueren om te helpen bepalen of het systeem moet worden vervangen door een groter formaat systeem. Als het goede systeem werkt en de juiste dimensionering heeft, kan de elektricien bepalen of vervanging van het ondermaatse systeem de verstandigste keuze is. De basisstappen voor deze evaluatie zijn:

Na het bekijken van de capaciteit van het systeem en het evalueren van de kosten als geheel, kan de elektricien zeer kosteneffectieve oplossingen voorstellen. Een teken van een goed opgeleide elektricien is dat hij manieren zal voorstellen om de energie-efficiëntie te verbeteren. De werkelijke kosten kunnen iets hoger uitvallen door de veranderingen, maar de klant zal blij zijn met de veranderingen als gevolg van de energie-audit.

Stap 2. Analyseer het nieuwe systeem voor energie-efficiëntie ornovice elektriciens vom 109% principes van elektrische systemen, met inbegrip van de energievraag curven, belasting en capaciteit curven, en overweeg de Beschikbare Moderne Technologie.

Stap 3. Bepaal de belasting van het nieuwe systeem. De elektricien moet in staat zijn de belasting te bepalen door gebruik te maken van voorzichtige grijpapparatuur, Bovendien moet hij relatiemetingen aan de belasting uitvoeren en zich ervan vergewissen dat deze nauwkeurig zijn. De elektricien moet in staat zijn de belasting te bepalen en een strategische programmering aan te bevelen om de belasting, de toestand van het systeem en de verschillende kenmerken die het systeem doeltreffend doen werken, aan te passen.

Stap 4. Bepaal % belasting die veilig kan worden behandeld of opgewaardeerd om effectief te werken. Laat een elektricien niet beginnen te schreeuwen tegen je voor het niet plukken van een belasting wagen die 40 tiende lading factor op hun belasting grafieken kan omgaan. Ik zal u vertellen op dit ogenblik dat 80 percent van het nieuwe systeemaanbod hun lading veilig zal ondersteunen, en dat is voldoende voor deze elektricien. Maar als een nieuw systeem 100 procent veilig is, kunnen we doorgaan met het upgraden/verbeteren van het systeem om ook deze belastingsfactor aan te kunnen.

Stap 5. Bepaal welke principes u zou willen toepassen. In de elektrotechnische industrie volgen de principes 2 niveaus, niveau I en niveau II. Niveau I zijn de basisprincipes die voor alle elektrische systemen gelden. De elektricien moet deze niveau-principes kennen om zijn methodologie voor het selecteren van elektrische systemen voort te zetten. Niveau II principe is meer specifiek zoals de belastingscapaciteit, frequentie respons curves, en de veiligheid bruikbare temperatuur curves, die meestal niet wordt onderwezen in de basis elektrische theorie trainingsprogramma’s. De elektricien die goed gekwalificeerd is om een bepaalde gebeurtenis op te lossen, heeft voldoende achtergrond om de gebeurtenis te ontwerpen of te wijzigen in een oplossing die veilig en betrouwbaar is. Als er sprake is van een niveau II-gebeurtenis, is de kans kleiner dat de oplossing kan worden