Interieurontwerper

Wanneer u een ontwerper bij u thuis uitnodigt, kunt u gemakkelijk zien of hij of zij op het juiste terrein zit. Kunnen ze voor alles een plaats vinden? Blijven uw favoriete Unlimited letters staan terwijl u zijn schets bekijkt? Als je er meestal een punt van maakt om eten en drinken ter plaatse uit te nodigen, dan is dit een ontwerper die het verdient om het moment voor de deadline in vrede te beleven.

Uw persoonlijke stijl in meubels moet tot uiting kunnen komen – niet alleen u, maar ook de interieurontwerper. Ruimteplanning is het meest uitdagende aspect van het ontwerpen van een ruimte. Zelfs het volgen van de regel “minder is meer” werkt niet in alle situaties. Als uw favoriete lounge stoel opklapt – uitzonderlijk!

Wat is uw stijl?

Bedenk wat uw voorkeursstijl voor meubels is en hoe die zal worden toegepast in de ruimte waar een uitgebreide versie van de door u gekozen stijl zal worden ondergebracht. Er zijn verschillende sub-stijlen, bestaande uit Art Deco, Art Nouveau, Arts & Crafts, en Mission. Maar deze stijl is vrij veel als de multi-rock visuele samengesteld door opzichten van Louis Comfort Tiffany.

U kunt kiezen om te gaan voor de ultra moderne, die vaak neemt het idee van ultra minimalistische, afgezien van andere decoratie stijlen. Moderne ontwerpers moeten nog steeds een onderscheid maken tussen de stijl van de verlichting, het interieur en de architectuur van een ruimte, iets wat hierboven al werd gezegd. Denk aan een elegante voorzetwand, overgoten met kleurrijke doorschijnende materialen, met een oversized spiegel geplaatst op een verhoogde fundering aan de tegenoverliggende zijde van de positionering van twee satijnen kussens op ooghoogte, geplaatst aan weerszijden van een elegante bank.

De realiteit van het ontwerpen in de mode nu

Bij het kiezen van een ontwerpstijl voor uw eigen leefruimte, wees praktisch. Kies niet omdat het er misschien goed of trendy uitziet, maar identificeer eerder de voordelen en de vreedzame effecten van uw voorkeursstijl. Als u eenmaal een beslissing hebt genomen, wilt u zich misschien concentreren op de kleuren die zwaarder zijn dan uw normale leidende toon. Als u een open ruimte heeft die zich uitstrekt tussen een moderne woonkamer en een muur van antieke meubels bedekt met een pastelkleurige bekleding, kunt u een spiegel of een ander inzetstuk in een van de muren toevoegen om het licht natuurlijker te laten reflecteren.

Zodra de ruimte is omgetoverd tot een tijdschrift foto stijl, is het het beste gecombineerd met een aantal extra accenten die wat lijkt op een ander tijdperk uit een ander tijdperk noemen. Om dat effect te krijgen, moet je een fijne mix hebben van het oude en het nieuwe. Ze moeten gelijkwaardig op elkaar zijn afgestemd, wat misschien onmogelijk is, vooral als uw ruimte klein is, maar toch, sommige nachten, enkele jaren geleden, was er een eigentijdse woonkamerstijl. Vergeet niet dat u mij niet nodig hebt om uw plaats te verlaten als u niet tevreden bent met de displays die u maakt en de meubels die u in uw huis hebt.

Het goede ding tegenwoordig is dat we kunnen transformeren het huis dat we hebben te zijn in shadesary mode, het creëren van een andere sfeer dan de oude of conventionele. U kunt hedendaagse stijl als een ornament in uw huis. Maak je geen zorgen over hoe je het doet, uw stijl van het huis moet spreken. Uw huis is uw heiligdom, en de plaats waar u uw leven leeft. Kies uw stijl van huisdecoratie vandaag en laat uw plaats een van uw eigen worden!