Online keukens Maak duidelijk welke droomkeuken u in gedachten heeft: Vergeet niet dat op papier, kan het niet altijd mogelijk zijn om volledig overeenkomen met de mont strengen van uw droomkeuken met corporatie. Zon brand, zolder, garage, en gemeenschap wonen zijn allemaal dingen die je misschien niet hebt overwogen.

Begin met een visie: U kunt ofwel hopen op het model of het ontwerp waar u uitgeput van bent omdat u het niet kunt betalen; of, als uw budget het niet toelaat, kunt u een ontwerp maken. Wilt u de toestellen behouden of is dat alles wat u zult kunnen doen?

Ontwerpopties: Kabinet ontwerp is een zeer belangrijk onderdeel van de keuken ontwerp, zowel voor de kosten en voor esthetiek. Visualiseer een smoggy, zwetende keuken vol gehaaste voorbereidingen en way-ooley regelingen voor het uitrollen van deeg. Het zal u echter verbazen te weten hoe men de beschikbare ruimte kan maximaliseren met behoud van het omringende groen. Denk eens aan deze ideeën:

Muurbevestiging keukenkast: Dit ontwerp verwijdert de bovenste kasten naar de onderkasten die zich meestal boven u bevindt.

Keukenkast met één verdieping: Het is vrijstaand en heeft alleen de beglazing boven het apparaat of het corpus. Dit stelt de keukengebruiker in staat om mini kookgerei of een assortiment keukengerei op te bergen.

Hoek keukenkast ontwerp: Dit ontwerp houdt in dat de keukenkasten een beetje hoger zijn dan de traditionele kasten. Het zijglas en de tafel in die kast is goed voor extra opslag.

Uittrekbare planken: Het gebruik van uittrekbare planken zal ruimte toevoegen voor meer items die u misschien in de keuken wilt opbergen, zoals keukengerei.

Een kleine keuken afwerken: Als de keukenruimte een vreemde vorm heeft, kunt u wandkasten overwegen. Het is een variatie op het ontwerp van een mono-etage kast.

Installeer een pottenrek: Houd potten op hun plaats door ze op te hangen aan een pottenrek, ze zijn een onderdeel van het decor.

Apparatenlade: Een apparatenlade kan handig zijn voor kleinere voorwerpen, zoals de sapcentrifuge, om ongemak in de bijkeuken te voorkomen.

Een bank of een eiland: Een eiland kan handig zijn, vooral als u kleine kinderen heeft. Het dient als tafel en zorgt voor een opgeruimd geheel.

L le gelijkmatig gebruik van kast in de keuken: Ook als u een kleine keuken heeft, is het goed om regionaal te werken. Dat scheelt in de kosten en maakt uw indeling kloppend.

Keukenspiegel: Een keukenspiegel heeft altijd geholpen om een keuken op te fleuren. Het is belangrijk om een spiegel ook goed te verzorgen.

Voorbereiding: Voordat u verder gaat met keuken-remodelleren plannen en ontwerpen, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Dit zal u helpen om te gaan met elk detail en onnodig gedoe te voorkomen.

Haal alles uit de koelkast in de keuken;

Verwijder alle kasten uit de keuken.

Na het verwijderen van kasten en apparatuur, moet u de hele omgeving schoonmaken, inclusief de muren van de keuken;

De muren wassen; ervoor zorgen dat ze allemaal afgestoft en gewassen zijn.

Zorg er ook voor dat alle deuren van apparaten en kasten schoongeveegd zijn.