meubels

 

Dus, waar wacht je nog op? Als je begint, bepaal dan de omvang van de muurschildering, de kleuren en de stijl. Maak zoveel muurschilderingen als je kunt – creëer het meest dramatische effect. U kunt experimenteren met verfkwasten en spuitbussen of speciale behang muurschilderingen die u kunt Beautiful Murals zal komen met innovatieve manieren en technieken om muurschilderingen te maken.

Als je klaar bent, laat het dan goed drogen. Als het een grote muurschildering is, kan het zijn dat je even moet wachten, totdat je ziet dat het werk mooi is en klaar om op te hangen. Maar je kunt grote vertragingen voorkomen door de tijd te nemen. Maak een lijst van de details van je project en een checklist van dingen die je voor elke fase moet doen. Enkele van de dingen die je nu al kunt doen zijn:

– Begin met de achtergrond in de afbeelding. Zet op die muur de dingen die je in de hoofdrol wilt hebben. Probeer te experimenteren met verschillende soorten kleuren voor de achtergrond, omdat liners verschillende tinten in kleur kunnen geven.

– Denkt u aan de kleuren? Voor schilderijen zijn de kleuren die u wilt de kleuren die u op uw muur wilt hebben. Maar voor muurschilderingen kun je een kleur kiezen die in contrast staat met het thema of de sfeer die je wilt creëren. Bijvoorbeeld, als u een koele sfeer wilt, zullen koele kleuren het beste werken. Voor een woning zoals een kind thuis waar u wilt een aquatisch thema hebben, kunt u kiezen voor de kleuren die WRONG aan de kleuren die je hebt in uw huis. Als het gaat om de muur kleur, selecteert u olijf voor de koele regeling en mint groen voor mooie contrasten.

– Nadat de sfeer en kleur is bepaald, kunt u beginnen met het levendig te maken met details. Verf het plafond of de muur in een andere kleur. Voeg textuur toe door gekleurd glazuur toe te voegen dat veel weg heeft van een beits. Om te weten welke kleur het beste past in de ruimte waar de muurschildering moet komen, heb je de hulp nodig van een kleurenconsulent die is opgeleid om te weten welke kleuren je moet combineren en welke je moet kiezen. Vergeet niet te experimenteren met het buitenste gedeelte van de muur. Test verschillende tinten voor het plafond dan kunt u een alternatieve tint met de kleur in uw thema of stijl.

– Ten slotte, en het belangrijkste, moet u een duidelijk en vast plan hebben. Uw muurschildering kan niet worden opgelapt of opnieuw worden gemaakt of verplaatst. Het moet worden uitgevoerd tot het einde, en er is geen ruimte voor veranderingen. U kunt niet zomaar de muurschildering terugbrengen naar de verfwinkel en om een andere vragen. Je moet de muurschildering op de juiste maat snijden en wachten tot de gestencilde kleur droog is. Daarna moet je de stukken terugbrengen naar de plaats van aankoop.

Het decoreren van een muur en het zetten van uw meubels in uw huis kan een hele klus zijn als u niet weet wat u aan het doen bent. Maar dan hoeft u niet te veel tijd te besteden aan deze planning: een vooruitziende blik is de beste planning, en de beste vooruitziende blik.