Als je naar je omgeving kijkt en het gevoel hebt dat het te saai is en de interieurs van je huis er grauw uitzien, dan is het tijd om verandering te brengen. Het antwoord is simpel Accessoires Ontdoe u van uw oude spullen. Oude meubels, verouderde kleuren en koffers, kunstboeken en kunstaccessoires en favoriete stukken aardewerk en glaswerk. Dan, krijg een nieuw interieur.

Interieurstyling

Haal je oude meubels uit de woonkamer en de slaapkamer en gooi je oude boekenkasten weg als je er hebt die hun leven lang meegaan. Als u een of twee bijzettafeltjes hebt, gooi ze dan weg. Wie heeft ze nodig als je ze voor geen enkel ander doel nodig hebt. Dat bespaart ruimte.

De woonkamer is voor iedereen een onmisbaar deel van het huis omdat het het deel is waar je gasten ontvangt, dus het moet niet alleen ruimte innemen maar ook stijlvol zijn. Dus, wees stijlvol, doe je oude spullen weg, om je woonkamer een nieuwe look te geven.

Vervolgens is uw bed een even belangrijk stuk meubilair. Als je een bedframe hebt, gooi het weg. U kunt kijken naar een groot en mooi ontworpen rond bed te krijgen als je wilt. Als alternatief, als je een kamer deelt met je partner, koop dan een bank annex bed, het is zowel comfortabel als ruimtebesparend. Een slaapbank is een tweezitsbank met een bed (in het midden), het is een ingestopte bank (waarbij je met z'n tweeën op de bank zit en de ander op het bed). U kunt de bank annex bed plaatsen in een klein appartement, een loft, een landhuis, een hut. Het zal uw opslag- en ruimteproblemen oplossen en tegelijkertijd een zacht meubelstuk zijn.

De asbak, als u niet weet wat een asbak is, het is dat individu dat naast u zit; hetzij aan uw keukentafel, hetzij op een bankstel, terwijl u uw krant of uw tijdschrift leest. Onherkenbaar wordt uw asbakmysterie opgelost door een gordijn, een glas, een bos bloemen, een theekopje… Wat dacht u van een sjaal voor een Victoriaanse Georgiaanse stijl uitdossing?

Zie je huis op twee manieren, als thuis-veiligheid en als thuis-organisatie! Je zult je nooit op je gemak voelen als je huis een puinhoop is. Als je de schoonmaak een kans geeft, zal je huis nooit rommelig zijn. Het kleurenpalet dat u nodig heeft zal voor alle gezinsleden verschillend zijn.

Het belangrijkste is dat een huis de persoonlijkheid van zijn bewoners weerspiegelt. De manier waarop ze leven, de muziek waar ze naar luisteren, de luxe artikelen die ze hebben en de levensstijl die ze hebben, worden precies weerspiegeld door de manier waarop hun huis eruit ziet. Het koloniale huis in Franse stijl weerspiegelde vooral een Europese cultuur. De zeden, de gewoonten waren diep ingesleten en het antiek geschilderd in warme rijke kleuren straalde een gevoel van overvloed en comfort uit. De Franse stijl, die soms erg romantisch kon zijn, speelde zich ook af tegen de achtergrond van een luxueuze levensstijl. En de kleuren – blauw, goud, gedempte kleuren, ruitgroen, en chocolade zijn het kenmerk van de Franse stijl. De Franse stijl wordt ook geassocieerd met sieraden, stoffen en verfijnde goederen. Het is vooral een stijl van het verleden, ook al bevat het moderne referenties van luxe.

De Amerikaanse koloniale woonstijl staat daarentegen symbool voor de Amerikaanse ervaring. Het is chique en verfijnd en deelt verschillende overeenkomsten met het Franse verleden. De Amerikaanse koloniale woonstijl onderscheidt zich door zijn houten meubilair, wandtapijten en fleur-de-lis. De Amerikaanse koloniale stijl is een mengeling van Franse en Engelse invloeden, met de toegevoegde accenten van de Gadacting en het koloniale New England. In de Amerikaanse koloniale stijl zijn taferelen geschilderd van families die genieten van een picknick (een favoriet tijdverdrijf in de koloniën), in tegenstelling tot de ranches in het Zuiden. Als u een koloniale stijl voor uw huis kiest, onthoud dan dat het meubilair dat u kiest licht maar solide moet zijn. Decoraties moeten eenvoudig zijn, met slechts een flair voor artistieke zin en moeten echt niet zwaar zijn, maar meer dan dat, uw stijl moet koloniaal Amerika echoën. Een huis in koloniale stijl zou worden ingericht met vloeiende, rechte lijnen, met minimale versiering, maar met veel gratie, en is meer geneigd om het oog van een bezoeker te trekken naar de architectonische details, kleur, en artistieke accenten.